BADEM GÖZ ESTETİĞİ NEDİR


Gözler bir kadının en çok dikkat çeken yerleri arasındadır ve yüze verdiği güçlü ifade nedeniyle sadece gözler bile ne kadar güzel olduğunuzu belirleyebilecek düzeydedir. Dolayısıyla, pek çok kadının onları daha güzel gösterebilmek için merhemler kullandığı, ameliyat masasına yattığı ya da makyajla sorununu çözmeye çalıştığı ortada. Böylece daha ifadeli, daha çekici bakışlara sahip olmanın yollarını arayan kadınlar için sunulan çözümlerden bir tanesi de badem göz estetiği olarak karşımıza çıkıyor.

Gözlerimizin şekli büyük oranda genlerimiz tarafından belirlenmektedir ve özellikle kenarları aşağı doğru bakan yahut şekli fazla yuvarlak olan gözler, yüze çok daha yorgun, üzgün ve yaşlı bir ifade vermektedir. Bu tip göz şekillerine sahip olan kadınların karşılarındaki kişileri etkilemekte sorun yaşadıkları da görülmektedir. İşte bundan dolayı, son zamanlarda gözün badem şeklinde olması, yani kenarlarının yukarı doğru bakması ve eskisine oranla biraz daha derli toplu görünmesi elbette daha çok talep ediliyor.

Estetik cerrahi bu talebi karşılayabilmek için belli bir bilimsel göz güzelliği belirlemiş durumda ve bunu hastanın kendi yüz yapısına oldukça başarılı bir şekilde entegre edebiliyor. Ancak sorun sadece gözlerinizin şekli değil, aynı zamanda göz kapaklarınızla da ilgiliyse, göz kapağı estetiği de operasyona dahil edilerek sorunun tek seferde çözülmesi amaçlanıyor.

Operasyonun ardından herhangi bir görme sorunu yaşanmıyor ve bir kaç gün içerisinde günlük hayatınıza geri dönebiliyorsunuz. Ancak badem göz estetiğini yaptırmak isteyen okuyucularımız için dikkat edilmesi gereken bir kaç noktanın olduğunu da belirtmek gerek.

Pek çok kadın maalesef gözlerinin şeklini beğenmediğinde direkt olarak kendisine ünlü birisini yahut beğendiği bir başka gözü baz alarak doktoruna gidiyor ve uzmandan aynısını talep ettiğini belirtiyor. Bu durum ise, herkesin yüz ve göz yapısı kendine ait olduğundan ameliyat sonrasında sorunların ortaya çıkmasına neden oluyor.

Eğer siz de gözlerinizin badem şeklinde olmasını istiyorsanız, bu konuda doktorunuzla detaylı bir şekilde görüşmeli, onun sizin yüz yapınıza en uygun çözümü yaratması için tavsiyelerine kulak asmalısınız. Sadece hastaların kontrolünde olan ve uzmanların görüşüne yer verilmeyen pek çok estetik operasyonun hazin bir şekilde sonlandığını unutmadan ve konuyu hafife almadan gözlerinizin çok daha güzel bir şekle sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder