ERKEKLER MAKYAJ SEVER Mİ, NE DÜŞÜNÜRLER


Makyaj kadınlar için en önemli güzellik yöntemlerinden bir tanesi ve çok daha güzel görünebilmek ve kendini iyi hissedebilmek için az da olsa çok da olsa bütün kadınlar bir şekilde makyaja başvuruyorlar. Her ne kadar makyaj kadınlar tarafından kendilerini iyi ve güzel hissetmek için kullanılıyor olsa da işin içinde diğer insanlara karşı da güzel görünme kaygısı taşıdığı aşikar ve erkekler de bu insanların içerisinde.

Erkek arkadaşınızın, beğendiğiniz erkeğin veya kocanızın makyaj hakkında neler düşündüğünü, erkekler makyaj sever mi sorusunun cevabını öğrenmek isterseniz yapılan bazı araştırmaların sonuçlarını sizinle paylaşmak yeterli olacaktır.

Bu araştırmalar erkeklerin makyaja karşı olmadığını ancak makyajın da tadında bırakılması gerektiğini gösteriyor. Özellikle abartı olarak nitelendirilebilecek makyajlar ne kadar güzel yapılmış olursa olsun erkekler tarafından itici bulunuyor ve biraz rimel, hafif bir ruj ve bir miktar allık erkeklerin en ideal gördükleri ve beğendikleri makyaj tipleri arasında yer alıyor.

Çok koyu veya açık renk tonlarıyla hazırlanmış olan bol göz makyajlarının onlara itici geldiği biliniyor. Özellikle makyaj olduğu pek belli olmayan ve doğal şekilde yüzü tamamlayan göz makyajları erkeklerin daha çok ilgisini çekiyor. Takma kirpikler ve takma saçlar ise kendinizi bir erkeğe beğendirmek için uğraşıyorsanız kullanmamanız gerekenler arasında yer alıyor.

Pembe veya hafif kızarmış yanakların neredeyse tüm erkekler tarafından beğenilmesi nedeniyle fazla aşırıya kaçmadan allık kullanımını tercih edebilirsiniz. Özellikle doğal bir kızarma ya da güneş yanığı gibi görünen allığa hiç bir erkeğin hayır diyeceğini sanmıyoruz.

Ancak porselen makyaj gibi yakın mesafede hoş durmayan, erkeklerin fazla yoğun buldukları makyajlar güzel görünmekten ziyade yapay olmanızı sağlayacağı için tercih etmemeniz önemli.

Dudaklarınız makyajınızı tamamlayan en önemli etkenler arasında ancak yanlış ruj ve dudak makyajı erkeklerin hoşuna gitmekten ziyade onlara en itici gelen şeyler arasında. Çok parlak, koyu veya yoğun renkli makyajlar dıştan görünürken hoş olabilir ancak erkekler için gerçekten çekici gelen dudak tipi ten renginizle uyumlu ve yüz bütünlüğünüzü tamamlayan makyajlar oluyor.

Fondöten ise erkeklerin kesinlikle nefret ettikleri arasında yer alıyor. Kız arkadaşlarını veya eşlerini seçerken sadece görüntüsüne değil ona dokunmaya, öpmeye ve yakından görmeye de alışkın olan erkekler üzeri boya ile kaplı tenlerden özellikle uzak durmaya çalışıyorlar. Kalıp gibi bir yanak ve yüz görmek yerine kendilerine daha yakın hissedecekleri tenler onların daha çok ilgisini çekiyor.
ERKEKLER MAKYAJ SEVER Mİ, NE DÜŞÜNÜRLER?

0 yorum:

Yorum Gönder