EVLİLİKTE CİNSELLİĞİ CANLI TUTMANIN YOLLARI


Evli çiftler maalesef evliliklerinin ilerleyen yıllarında cinselliğe dair heveslerini yavaş yavaş kaybetmeye başlarlar ancak bu aslında eşlerinden sıkılmalarından dolayı değil, cinselliği çok fazla rutine bağlamaktan geçer ve heyecan zamanla kaybolur. Sık sık aldatmalara neden olan bu cinsel rutinlik, aslında eşinizin sizden sıkıldığını değil, cinselliğin renksizliğinden sıkıldığını göstermektedir. Dolayısıyla eğlenceli ve keyifli bir cinsel yaşam pek çok sorunun da üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Evlilikte cinselliği canlı tutmanın yolları o kadar da zor değil ve herkesin uygulayabileceği adımlardan oluşuyor.

Eğer genel bir cinsel isteksizlik hissediyorsanız, ceviz ve fındık yahut diğer kuruyemişleri daha fazla tüketebilirsiniz. Kuruyemişlerde bulunan maddeler insan bedeninde afrodizyak etkide bulunurlar ve dolayısıyla cinsel isteksizlik duyan kişilerde sorunun üstesinden gelmeye yardımcı olurlar. Elbette ciddi vakalarda ilaç ve psikolojik tedaviler gerekmektedir ancak sadece hafif bir sıkkınlık haliniz varsa kuruyemişler de size yardımcı olabilir.

Günlük ev hayatınızda sürekli aynı eşofman, pijama gibi kıyafetlerle dolanıyorsanız tabii ki eşinizde cinsel duygular uyandırmanız oldukça zor olacaktır. Dışarıda olduğu gibi evinizde de eşinizin ilgisini çekmek için şık kıyafetler alabilir, bunları estetik iç çamaşırları ile destekleyebilirsiniz. Böylece çekiciliğinizin artmasının yanında yenilikçi bir yaklaşım da benimsemiş olacaksınız.

Kadınlarda cinsel isteksizlik ya da cinsellikten zevk almama en sık rastlanılan sorunlar arasındadır ancak bunlar bazen pelvik kasların çalıştırılmamaktan dolayı güçlerini kaybetmelerinden kaynaklanır. Eğer bu kaslarınızı tuvaletinizi tutar gibi sıkıp bırakırsanız ve bunu her gün belli aralıklarla gerçekleştirirseniz hem cinsel organlarınıza giden kan akışını daha düzenli hale getirebilir, hem de bölgedeki kasların kuvvetlenerek daha iyi kasılmasını sağlayabilir ve cinsel ilişki sırasında daha fazla zevk alabilirsiniz.

Ülkemizde maalesef ön sevişme pek bilinen konular arasında yer almıyor. Bu nedenle direkt olarak cinsel ilişkiye girmek isteyen eşler, işin en eğlenceli kısmı olan bu ön oyunları kaçırıyorlar ve sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkılabiliyorlar. Ön sevişme sürenizi uzatarak hem daha eğlenceli vakit geçirebilir, hem de cinsel birleşme öncesi bedeninizin kendini hazırlamasına yardımcı olabilirsiniz. Cinsellik alelacele ve sıradan bir şekilde yaşandığında giderek renksiz hale gelmektedir ve eşinizle daha kaliteli vakit geçirmek için elinizden geldiğinde onu daha canlı hale getirmelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder