ERKEK SEVERSE NE YAPAR


Pek çok kadın ve erkeğin iyi giden ilişkisini zora sokan konular arasında sevildiğinden emin olmamak bulunmaktadır ve özellikle gözleri genellikle dışarıda olduğu düşünülen erkeklere bu konuda kadınların güveni biraz azdır. Bu şüphe bazen gerçek bir sevgisizliğin sonucu olabiliyor ancak genellikle hali hazırda sizi seven bir erkeğin boş şüphelerle sizden soğumasına neden olduğu için bir o kadar da zararlı. Eğer sevgilinizin ya da eşinizin sizi sevip sevmediğini merak ediyorsanız ve bunu ona yansıtmadan, böylece ilişkinizi bozmadan gerçekleri tahmin edebileceğinize inanıyorsanız sizin için erkeklerin sevdiklerinde neler yaptıklarını ve nasıl davrandıklarını biraz anlatmaya çalışacağız.

Erkeklerin fiziksel konulara kadınlardan daha fazla önem verdikleri bir gerçek. Aslında her iki cinsiyetteki bireyler de hem iç hem de dış güzelliğe kıymet verirler fakat erkekler bunu belli etmeye daha meyillidirler. Sevgilisinden hoşlanan erkeğin bunu ilişki süresince sık sık dile getirmesini bekleyebilirsiniz. İlişkiniz henüz resmi olarak başlamamışken güzelliğinize dair iltifatlar geliyorsa fakat bir süre sonra bunlar ortadan kalktıysa size karşı olan ilgisini kaybetmiş de olabilir. Ancak bu tek başına belirleyici değildir ve diğer koşullara da bakmak gereklidir.

Eş ya da sevgili durumundaki erkeklerin kadınlardan aldıkları en büyük şikayetler arasında onları dinlememek gelmektedir. Aslında erkekler sevdikleri ve aşık oldukları kadınları dinlemeye oldukça heveslidirler. Eğer sizi de erkek arkadaşınız ağzınızdan çıkacak olanları hevesle bekliyorsa ve anlattıklarınızı merakla dinliyorsa onun sizi sevdiğinden emin olabilirsiniz. Ancak sürekli olarak onun hoşuna gitmeyen ya da boş olarak gördüğü konularda konuşursanız bu konuda zamanla ilgisini kaybedebilir. Dolayısıyla erkek arkadaşınızın ilgisini de cezbedebilecek dişe değer konulardan sohbetler gerçekleştirmeye dikkat etmelisiniz.

Ufak tefek kusurların ya da dağınıklığın aşık olan erkeklerde pek de etkili olmadığı da farkedilmiştir. Yani o gün makyaj yapmayı unutsanız ya da yataktan yeni çıkmış olsanız dahi sevdiğiniz sizi beğeniyorsa o halinizle de beğenecektir. Tabii ki nasıl olsa sizi beğendiğini düşünerek bakımınızı aksatmamalısınız ve ona değer verdiğiniz için karşısına güzel çıkmaya çalıştığınızı göstermelisiniz.

Erkekler sevdikleri kadınlar için hayatlarının ciddi bir kısmını ayırmaya da gönüllülerdir. Haftasonu planları, akşam yemekleri, birlikte yapılan alışverişler gibi onlarca farklı bahaneyle sizi görmek isterler ve bu onun sizinle vakit geçirmekten keyif aldığını göstermektedir. Dolayısıyla size vaktini ve enerjisini harcamaya gönüllü olan bir erkeğin sizi sevdiğine inanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder